Лечението на гъбичките по ноктите с народни средства е най-сигурният

...
Лечението на гъбичките по ноктите с народни средства е най-сигурният
Коментари Харесай

Народни средства за справяне с гъбичките по ноктите

Лечението на гъбичките по ноктите с национални средства е най-сигурният и най-евтиният способ за освобождение.

Това е инфекциозно заболяване, което се предава доста елементарно от човек на човек. Има доста способи за преместване на гъбичките – общи обувки (например, домашни чехли, които гостите използват), общи елементи като душове, плувен басейн, фитнес, и така нататък Доста постоянно не се обръща внимание на гъбичките, до момента в който те не припомнят за себе си със загуба на нокът.

Гъбичките бързо развиват имунитет към веществата, включени в главните противогъбични медикаменти. Това значи, че в случай че гъбичката не се лекува или се появи повторна зараза, да вземем за пример посредством остарели обувки, лекуването с предходното лекарство няма да бъде толкоз дейно. Необходимо е да се избере лекарство с фундаментално друг механизъм на деяние. Колкото по-скоро започнете да се лекувате, толкоз по-лесно е да се отървете от тях.

Тези, които имат този проблем знаят,че лекарят ще предпише безценен мас, който би трябвало да се ползва няколко седмици или месеци и по-късно различен, в случай че първият не помогне. Може да се лекувате и по този начин. А можете да замените напълно тези мехлеми с национални средства, които нямат странични резултати.

Лечение с национални средства
Смесете 10 гр. прополис и 100 мл. алкохол. Направете ваничка за крайници с кондензиран разтвор на калиев перманганат, по-късно избършете краката си и се пробвайте (доколкото е възможно) да запълните със примес от прополис и алкохол пространството под ноктите си и по-късно омотайте пръстите си с превръзка. Тази превръзка би трябвало да се сменя всеки ден. Обикновено, 3 процедури са задоволителни.

В 1 литър 9% оцет, накиснете 1 пакет от аптеката змийско мляко. Колкото по-дълго престои, толкоз по-добре (можете да го държите в продължение на месеци). След това прецедете и прибавете 3 – 5 супени лъжици сол. Вечер, измийте краката си, налейте от тази инфузия във ваничка и потопете краката си за 5 минути. След това подсушете краката си (не избърсвайте) и си легнете. За да засилите резултата, можете да вършиме тези вани два пъти дневно.

Гъбичките по ноктите на ръцете могат да бъдат излекувани за една седмица, като вършиме тези процедури вечер: сапунисайте ноктите с катранен сапун, потопете ги в сол и ги увийте с превръзка за цяла нощ.

Смелете змийско мляко и разбъркайте със наследник йод (продава се в аптеката), нанесете върху засегнатия нокът, омотайте с целофан, по-късно с превръзка за една нощ. Обикновено от 3 до 5 такива процедури са задоволителни.

Мажете засегнатите нокти със сок от гарвански лук. Необходимо е по – дълго време, само че резултатът е необикновен.

Поставете памучен тампон, потънал в кислородна вода. Правете това два пъти дневно. След 4 – 5 дни нокътят ще омекне и ще можете да го отрежете.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР