Лечението на 9-годишния Мартин Станев в Турция дава резултат, а

...
Лечението на 9-годишния Мартин Станев в Турция дава резултат, а
Коментари Харесай

Надежда за Марти!? Всеки лев е глътка живот за момченцето, което не спира да се бори

Лечението на 9-годишния Мартин Станев в Турция дава резултат, а напредъкът при малчуганът с тежка диагноза е явен. Марти се бори за пълностоен живот. Лечението на момчето обаче е скъпо, а родителите разчитат само и единствено на дарения. Кампанията " Надежда за Марти " се трансформира в идея за десетки българи, които съумяха да съберат първата сума за процедурите в Турция. От Фонда за лекуване на деца семейство Станеви са получили само сумата от 500 лв.. Тя е незанчителна на фона на цената, която те заплащат за всеки от курсовете със стволови кафези. 
Прочетете още
Майката на Мартин - Красимира Станева преди великден още веднъж се обърна с зов за помощ. 

" Нашият наследник, Мартин Димитров Станев има потребност от вашата помощ и поддръжка!!!Той е на 9 години с диагноза Атипичен Аутизъм и неразвита експресивна тирада.От както е сложена диагнозата, не сме спирали да се борим даже и за момент, детето ни да бъде като всички останали естествени деца.За него се грижат разнообразни експерти.

Правени са му много проучвания в Америка, Германия и тук.Направихме един курс от 6 вливки на лекуване със стволови кафези в Турция Истанбул " Болница Лив Хоспитал ". Видяхме усъвършенстване и професорът ни назначи още един курс от 6 вливки. Той е едно слънчево и усмихнато дете. Опитва се да споделя нещо,но към момента не може, мъчно му е. Таим вяра, че ще се случи скоро. Знаем,че пътят по който, вървим не е съгласно опциите ни. Само татко му работи, а аз се грижа напълно за него,но ние не се отхвърляме, тъй като той го заслужава. И ние виждаме, че Марти прави опити за всичко и това ни кара да бъдем доста мощни. Защото ни е единствено той и нашата цел е това да бъдем с него до края. Всяка помощ всеки лев е от голяма важност! Ако дарите по левче за Марти, той ще сбъдне фантазията си за здраве и пълностоен живот. Сумата, която би трябвало да съберем е 48 000 евро, всяка вливка е по 8 000 евро.

Ръка, която дава не обеднява и сърце, което обича не остарява. Вярваме, че към момента има доста положителни и благородни хора, които биха помогнали на едно дете да сбъдне фантазията си.

Сметката е дарителска и ние нямаме досег до нея парите се освобождават единствено посредством дежурен арбитър ".

Средствата може да дарите тук

Мартин Димитров Станев

УниКредит Булбанк

BG 24UNCR 7000 1524 6249 77.

Благодарим авансово за всеки, които протегне ръка, тъй като знаем, че има такива положителни хора.

Ако някой желае да се свърже с нас - 0898 73 85 37.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР