Лечебна сила на молитвата: ефектите й са доказани Молитвата е

...
Лечебна сила на молитвата: ефектите й са доказани Молитвата е
Коментари Харесай

Лечебна сила на молитвата: Възстановява цялото тяло

Лечебна мощ на молитвата: резултатите й са потвърдени

Молитвата е средство против отрицателното мислене. Молитвата е мощен лек и освен възвръща салдото на всички процеси в организма, само че и възвръща унищожените структури – аргументира се съветският професор Слезин.

По формулировка молитвата е форма на превръщане към Бог, светците, Богородица или към ангелите-пазители.

С придвижване на възрастта възприятието за сигурност от ден на ден понижава и мозъчната интензивност се усилва. Активността понижава единствено по време на бездънен сън и молитва и това се отразява добре на хората.

Професор Слезин съумява да мери силата на молитвата и открива, че когато човек се моли, той изцяло изключва ммозъчната си кора, което се следи единствено при деца до три месеца, които се усещат в сигурност до майка си.

С придвижване на възрастта възприятието им за сигурност понижава и мозъчната им интензивност се усилва.

„ Молитвата е мощен лек и освен контролира всички процеси в човешкото тяло, само че и възвръща разрушената конструкция на съзнанието “, споделя Валери Слезин, шеф на Петербургската лаборатория по невропсихоневрология.

Повечето болести са породени от отрицателни обстановки и стрес, които отстъпват или изцяло изчезват по време на молитва. Учените са потвърдили, че след молитва и други религиозни ритуали кръвното налягане и други стойности на кръвта се възстановяват.

Твърди се също, че звукът на църковната камбана убива вирусите с вибрациите си, а осветената вода трансформира лечебните си свойства според от степента на религия на индивида.

Вижте още: Мазнините в тялото разкриват значими неща за здравето ви

Това е единствено допълнение към теорията за „ паметта на водата “, че водата в действителност има дарба да помни. Експериментите, извършени в доста страни по света, потвърждават, че водата приема и записва всички външни събития. Тя си спомня какво се е случило в стаята, в която се намира. Всяка материя, която влиза в контакт с водата, оставя диря в нея.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР