Лече прекъсна сушата си от шест последователни двубоя без победа

...
Лече прекъсна сушата си от шест последователни двубоя без победа
Коментари Харесай

Лече сътвори обрат в добавеното време, за да измъкне успех срещу Фиорентина

Лече прекъсна сушата си от шест поредни дуела без победа в италианското състезание, откакто в среща от 23-ия кръг на Серия " А " надделя като хазаин с 3:2 състава на Фиорентина.

На " Стадио виа дел Маре " двата тима изиграха спиращ дъха мач, в който феновете по трибуните станаха очевидци на пет гола, три греди и редица обрати.

За домакините всичко започва чудесно, тъй като в 17-ата минута Реми Удин стреля от директен свободен удар, а топката мина под стената, издигната от футболисти на Фиорентина, с цел да влети във вратата на " виолетовите " за 1:0.

Гостите дадоха отговор в началните минути на втората част, когато Роландо Мандрагора изравни резултата с изстрел от отдалеченост.



В средата на полувремето футболистите на Винченцо Италиано стигнаха и до цялостен поврат посредством Лукас Белтран, който наказа кошмарна неточност на вратаря Владимиро Фалконе, пресичайки негов опит за подаване.

Преднината на Фиорентина се задържа до заключителните секунди на постоянното време, когато Роберто Пиколи с глава осъществя за 2:2, възстановявайки паритета в дуела.

Драмата в мача обаче занапред предстоеше, защото в 92-ата минута удар на Никола Кръстович бе отразен, само че при добавката Патрик Доргу беше прецизен за " жълто-червените ", носейки крайната победа на своя отбор.

С триумфа Лече събра 24 точки и се изкачи до 13-ата позиция в подреждането, до момента в който " виолетовите " остават 6-и с 34 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР