ЛеБрон Джеймс вкара 31 точки преди да седне на пейката

...
ЛеБрон Джеймс вкара 31 точки преди да седне на пейката
Коментари Харесай

ЛеБрон поведе Кливланд към важен успех

ЛеБрон Джеймс вкара 31 точки преди да седне на пейката при триумфа на Кливланд Кавалиърс със 112:90 над Детройт. Лари Нанси-джуниър записва персонален връх с 22 точки и 15 битки в първия си мач като титуляр.

Така "Кавс " сложиха завършек на серията си от пет следващи мача без домашен триумф и дръпнаха пред Вашингтон на второто място в Източната конференция.

Трима от звездите на домакините Кевин Лав, Тристан Томпсън и Джеф Грийн не играха поради травми, което даде късмет на Нанси-джуниър да излезе като титуляр с номера на татко си 22.

Джеймс още веднъж сподели непоклатимост, като вкара пет от седем опита от тройката, а също по този начин добави 7 битки и 7 асистенции. След като отборът поведе безапелационно, той самичък изиска да седне на пейката. За гостите от Детройт Блейк Грифин вкара 25 точки.

В Чикаго локалният тим отстъпи на Бостън с 89:105, като Джейлин Браун вкара 21 точки. Кайри Ървинг не игра, откакто контузи лявото си коляно.

Но все пак те направляваха събитията на терена през цялото време и в края на първата част водеха с 55:29, като в последна сметка записаха пета победа в последните си шест мача. Бостън е на 2-о място в Атлантическата дивизия с 45 победи и 20 провали. Джейсън Татъм добави 14 точки, а Ал Харфорд и Тери Розиър се отличиха с по 13.

Сан Антонио се наложи мъчно над последния в Западната конференция Мемфис Гризлис със 100:98, като Тони Паркър вкара 23 точки. Спърс сложиха завършек на неприятната серия, в която бяха изпаднали след 8 загуби в последните 10 мача и към този момент са пред Минесота на 5-о място в Конференцията.

Водачът в Северозападната дивизия Портланд реализира 38-а победа през сезона, откакто се наложи над Лейкърс със 108:103. Деймиан Лилард наниза 19 от всичките си 39 точки в четвъртата част, а отборът взе 15-а поредна победа над този противник.

Лилард вкара 15 следващи точки, а 1:08 минути преди края обърна развоя на мача на 104:103 в тяхна изгода. Си Джей Маккалъм завърши мача с 22 точки за Трейлблейзърс, а Юсуф Нуркич остана с 16 точки и 16 битки. Джулиъс Рандъл се записа с 21 точки и 9 рибаунда за гостите от Лос Анджелис.

Индиана, намиращ се на 2-о място в Централната дивизия, прекърши Милуоки с 92:89 с персонален връх за сезона на Богдан Богданович- 29 точки. Кевин Мидълтън от Милуоки пресече пас на Виктор Олайдипо 10 секунди преди края, когато Индиана водеше с 90:89.

Той потегли към коша, само че Кори Джоузеф го застигна и бутна топката от ръката му преди Мидълтън да се опита да стреля. Съдиите дадоха противоречива топка, извоювана от Богданович, който обаче беше фаулиран. Той вкара двата наказателни удара и узакони успеха на Пейсърс, които сега имат 37/27. /BTA
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР