ЛеБрон Джеймс вкара 19 от 36-те си точки в последната

...
ЛеБрон Джеймс вкара 19 от 36-те си точки в последната
Коментари Харесай

ЛеБрон се развихри в последната четвъртина срещу Спърс

ЛеБрон Джеймс вкара 19 от 36-те си точки в последната четвъртина и вкара пет тройки в границите на три минути, с помощта на което Лос Анджелис Лейкърс победи Сан Антонио със 129:102 в мач от Националната баскетболна лига на Съединени американски щати и Канада (НБА). Така Лейкърс се откъснаха на 3.5 мача пред Клипърс в класирането на Западната конференция.

Джеймс добави девет асистенции и седем битки, а в решаващите три минути вкара пет от шест стрелби от зоната за три точки. Антъни Дейвис и Кайл Кузма пък вкараха по 18 точки за успеха на Лейкърс, които надделяха Сан Антонио за трети път през сезона и затвориха серията на нула.

Демар ДеРоузън приключи с 28 точки, девет битки и седем асистенции в родния си град, само че Сан Антонио загуби за пети път в последните си седем мача.
Янис Адетокумбо 34 точки и завоюва 17 битки за успеха на Милуоки със 120:108 против Ню Орлиънс. Крис Мидълтън добави 20 пункта за Бъкс, които водеха с 19 в третата четвъртина и стопираха серия на противника в последната, с цел да запишат 43-та си победа от началото на сезона.

Брендън Инграм означи 32 точки за домакините. Джеймс Хардън приключи с 40 точки и 11 асистенции при успеха на Хюстън със 125:110 против Шарлът. Това бе трети следващ триумф за Рокетс, до момента в който Хорнетс изгубиха за 12-и път в последните си 13 мача в лигата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР