ЛеБрон Джеймс реализира 30 точки, 9 борби и 9 асистенции

...
ЛеБрон Джеймс реализира 30 точки, 9 борби и 9 асистенции
Коментари Харесай

Лос Анджелис Лейкърс и Маями Хийт се класираха за финалите в конференциите в НБА

ЛеБрон Джеймс осъществя 30 точки, 9 битки и 9 асистенции при успеха на Лос Анджелис Лейкърс със 122:101 като хазаин в шестия мач от полуфиналите на Западната конференция на Национална баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА), с която Лейкърс отстрани защитаващия купата си първенец с 4:2 триумфа.

Съставът от Лос Анджелис ще се изправи против Денвър Нъгетс на Никола Йокич във финала на Западната конференция, който ще започва във вторник в Денвър.

Антъни Дейвис добави 17 точки и 20 битки за успеха на Лейкърс, а Остън Рийвс се регистрира с 23 точки, 5 битки и 6 асистенции. „ Езерняците “ са в серия от 7 победи вкъщи от края на постоянния сезон, записвайки три триумфа за седем дни в серията против Уориърс. Лос Анджелис Лейкърс прекъсна и серията от 28 плейофни серии за Голдън Стейт с най-малко една победа като посетител.

Джеймс, Дейвис и Лейкърс са първият отбор от 2014 година насам, който отстрани Уориърс на Къри от плейофите преди финалите в НБА.

Стеф Къри приключи с 32 точки, 6 битки и 5 асистенции, а стремежът на Голдън Стейт за пета купа за девет сезона завърши с три следващи загуби като посетител.

В другата среща през миналата нощ Джими Бътлър означи 24 точки, 8 битки и 4 асистенции, а Бам Адебайо способства с 23 точки и 9 битки за успеха на Маями като хазаин на Ню Йорк с 96:92. Така Маями се класира за финала в Източната конференция след триумф с 4:2 победи за десети път в историята си и за трети път в последните четири години.

Хийт стана вторият осми подложен отбор в историята на НБА, който стига до финалите на конференциите, присъединявайки се към Никс, които направиха същото през 1999-а. За Маями следва посещение на Бостън или Филаделфия в първия мач от финала на Изток в сряда, като двата тима ще изиграят седмия дуел от серията между тях в неделя.

Джейлън Брънсън се отличи за Ню Йорк с 41 точки, 4 битки и 3 асистенции.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР