ЛеБрон Джеймс отбеляза 39 точки за победата на неговия Лос

...
ЛеБрон Джеймс отбеляза 39 точки за победата на неговия Лос
Коментари Харесай

ЛеБрон Джеймс реализира 39 точки за уникален успех на Лейкърс над Сан Антонио със 143:138

ЛеБрон Джеймс означи 39 точки за успеха на неговия Лос Анджелис Лейкърс над Сан Антонио със 143:138 като посетител в среща от постоянния сезон на Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА).

Това бе най-хубавото достижение на Джеймс от началото на сезона. Той вкара 16 от 39-те си точки в решителните моменти на срещата и добави 11 битки.

Тимът на Лейкърс беше беше Антъни Дейвис поради травма, както и Патрик Бевърли, който изтърпява наказване от три мача. Успехът бе пети за „ езерняците “ в последните им шест дуела.

Сан Антонио позволи 8-о следващо проваляне, а 3 от тях бяха против Лос Анджелис Лейкърс, както и за 13-и път от 14-те си мача през ноември.

Денис Шрьодер добави 21 точки, 3 битки и 6 асистенции за успеха на Лейкърс, до момента в който седем играчи вкараха 10 и повече точки за Сан Антонио, водени от Келдън Джонсън с 26, Тре Джоунс с 23 и Девин Васел с 20.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР