ЛеБрон Джеймс направи шеметно завръщане в Охайо. Лидерът на Лос

...
ЛеБрон Джеймс направи шеметно завръщане в Охайо. Лидерът на Лос
Коментари Харесай

Какво накара ЛеБрон да изригне срещу бившия си отбор? Отговорът на Краля

ЛеБрон Джеймс направи шеметно завръщане в Охайо. Лидерът на Лос Анджелис Лейкърс наниза рекордните си за сезона 46 точки по време на успеха на " езерняците " над Кливланд Кавалиърс със 115:107, а изригването му в последната четвърт, в която вкара 21 точки, е най-впечатляващото от всичко останало, тъй като донесе успеха на първенците.

Какво обаче стимулира Брон да накаже по този метод тима, който го направи звезда и с който завоюва шампионски пръстен през 2017-а? Истината се крие в тъкмо една обстановка на паркета в края на третата четвърт, когато Джеймс пропусна пукотевица от приблизително разстояние със сирената. След пропуща членът на управлението на " кавалерите " Джейсън Хилман е реагирал присмехулно на опита на Краля.

" Чувствах, че той беше прекомерно разчувствуван да ме вижда по какъв начин пропущам, което не ми хареса. Вълнението му мина границите. Но, въпреки всичко той би трябвало да поддържа своя тим, нали по този начин? Аз обаче знаех, че има още една част, а точно последната част е обичаната ми ", изясни обстановката ЛеБрон след мача.

LeBron said a member of the Cavs front office celebrated his miss at the end of the third. He scored 21 in the fourth.

" He was a little bit too excited about seeing me miss. "
— SportsCenter (@SportsCenter)
36-годишният деец остави най-хубавото за края и собственоръчно прегази Кливланд в последния интервал. Брон наниза 21 от общо 28-те точки на Лейкърс в четвъртината и поведе първенците към 10-ия си следващ триумф на гостуваща територия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР