Леброн Джеймс може и да има много критици, но е

...
Леброн Джеймс може и да има много критици, но е
Коментари Харесай

Колко ще загуби Краля на мелето - Леброн Джеймс

Леброн Джеймс може и да има доста критици, само че е неоспорим факт, че той е измежду най-хубавите баскетболисти в историята освен на NBA, само че и на баскетбола като цяло.

През годините Краля е посочил, че може да бъде и добър водач, и добър състезател в самостоятелно отношение. Показал е също по този начин, че не е от тези, които съзнателно търсят пререкания и спречквания с съперниците си.

Но в последния мач на Лос Анджелис Лейкърс с Детройт Пистънс се стигна до много грозни подиуми с присъединяване на Джеймс. Звездата на Лейкърс без предумисъл удари в лицето съперника си Айзея Стюард, което докара и до отварянето на рана.



Това безусловно изкара от нерви младия баскетболист (въпреки подадената за опрощение ръка от противника), който в продължението на няколко минути търсеше непрекъсната разпра с Леброн Джеймс и някои от съотборниците му. В последна сметка и двамата бяха наказани да не доиграят мача, извоюван от Лейкърс.

Според USA Today, това е едвам вторият път в кариерата на Леброн Джеймс, в който той бива осъден от съдиите да не доиграва мач. И това е в действителност впечатляващо, тъй като Краля е част от NBA към този момент 19 сезона, което са в действителност доста мачове, провокации и интеракции. Всъщност, първото сходно нарушение на Краля пристигна през 2017 година, когато поради спор със съдиите беше изваден от мача.

Но това няма да е единственото наказване за двамата. От асоциацията са решили да санкционират Айзея Стюард за държанието му с отнемане от спортни права за два мача, до момента в който Леброн Джеймс ще пропусне единствено един.

Според Basketball Forever, в парично отношение Стюард ще загуби към 45 000 $, докато Джеймс съвсем 300 000 $.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР