ЛеБрон Джеймс има само един съперник за изпреварване, за да

...
ЛеБрон Джеймс има само един съперник за изпреварване, за да
Коментари Харесай

ЛеБрон за преследването на рекорда на Абдул-Джабар: Усещането е супер

ЛеБрон Джеймс има единствено един противник за изпреварване, с цел да оглави реализаторската ранглиста в Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА), написа организация АП.

От октомври 2003 година, когато Джеймс изиграва първия си мач в НБА и отбелязва 25 точки, а тогавашният му отбор Кливланд губи от Сакраменто, той преодолява 2707 други състезатели. Единственият оставащ сега е водачът Карим Абдул-Джабар.

ЛеБрон Джеймс към този момент има на сметката си 37 062 маркирани точки в асоциацията, до момента в който именитият Джабар, който държи върха от 1984 година, е осъществил 38 387.

„ Усещането да знам, че съм покрай възстановяване на един от най-ценните върхове в НБА, за който хората споделяха, че е невероятно, е супер “, съобщи Джеймс. Той записва приблизително 27,1 точки на мач в кариерата си досега и в случай че поддържа това движение ще са му нужни 49 срещи, с цел да оглави класацията за най-вече маркирани точки в НБА.

Карим Абдул-Джабар игра 20 сезона, а Джеймс също влиза в 20-ата си спортна година в НБА.

„ Никога не съм бил човек, който се пробва да измами играта. Винаги съм полагал доста труд “, сподели още баскетболистът на Лос Анджелис Лейкърс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР