Леброн Джеймс и Стеф Къри, които са капитани на двата

...
Леброн Джеймс и Стеф Къри, които са капитани на двата
Коментари Харесай

Избраха играчите за Мача на звездите

Леброн Джеймс и Стеф Къри, които са капитани на двата тима в " Мача на звездите " в НБА, избраха съотборниците си за срещата. Двамата организираха драфт в два кръга. В първия, в който се избираха титулярите, първи селектираше Леброн Джеймс, а във втория кръг Къри имаше правото на първи избор.

Джеймс взе в тима си някогашния си съотборник в " Кливланд " Кайри Ървинг, звездите на " Ню Орлиънс " Де Маркъс Казънс и Антъни Дейвис, както и Кевин Дюрант от " Голдън Стейт Уориърс ", които ще добавят стартовата петица. Срещу тях на терена ще излязат Къри, Джеймс Хардън от " Хюстън ", Янис Антетокунбо от " Милуоки ", Джоел Ембийд от " Филаделфия " и ДеМар ДеРоузън от " Торонто ".

В състава на Къри от втория кръг на драфта попаднаха още съотборниците му от " Голдън Стейт " Клей Томпсън и Дреймонд Грийн, Джими Бътлър и Карл-Антъни Таунс от " Минесота ", Ал Хорфорд от " Бостън ", Деймиън Лилард от " Портланд " и Кайл Лаури от " Торонто ".

Отборът на Джеймс пък бе допълнен от Ръсел Уестбрук от " Оклахома ", Джон Уол и Брадли Бийл от " Вашингтон ", Кристапс Порзингис от " Ню Йорк ", Кевин Лав от " Кливланд ", Виктор Оладипо от " Индиана " и Ла Маркъс Олдридж от " Сан Антонио ". 67-мото издание на " Мача на звездите " ще се организира на 18 февруари в Лос Анджелис.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР