Леброн Джеймс е сред най-добрите баскетболисти в историята и съвсем

...
Леброн Джеймс е сред най-добрите баскетболисти в историята и съвсем
Коментари Харесай

Какво си купи Леброн Джеймс за 36 милиона долара

Леброн Джеймс е измежду най-хубавите баскетболисти в историята и напълно разумно е измежду най-богатите спортисти изобщо.
 Леброн Джеймс и новото му имение за 39 милиона $
Леброн Джеймс харчи милиони, даже по време на пандемия

Краля е сметнал всичко

Това значи, че може да прави каквото си изиска. Дори да си купи три имения в Лос Анджелис. Краля, както е прочут Джеймс, към този момент има две първокласни имения, като съгласно Forbes се е сдобил и с трето.

Лидерът на Лейкърс е платил 36.75 милиона $ за " дребна спретната къщичка " в Бевърли Хилс, която се простира на повърхност надхвърляща 100 квадратни метра. За договорката се заприказва още през месец юли, само че към този момент имаме и публично удостоверение.

LeBron James’ New $36.8 Million Beverly Hills Mansion
— Bacon, Grits, Eggs (@reddawg77089)
Самото имение разполага с четири спални, седем бани и две къщи за посетители. Разбира се, има и глезотийки като тенис корт и кино салон. Предполага се, че Леброн Джеймс ще събори актуалната къща и ще построи нова, която да бъде по-голяма.

Имението е издигнати през 30-те години на предишния век и през годините е притежавано то редица известни персони, като последно то беше благосъстоятелност на създателката на " Дързост и хубост " - Лий Филип Бел.
 Space Jam: A New Legacy, Леброн Джеймс и първи взор към екипите в новия филм за
Първи взор към Леброн Джеймс в новите " Космически забивки "

Нямаме самообладание

Джеймс и съумял да доближи до много добра договорка, тъй като в началото оповестената цена е била в размер на 39 милиона $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР