ЛеБрон Джеймс достигна 40 000 точки от редовния сезон в

...
ЛеБрон Джеймс достигна 40 000 точки от редовния сезон в
Коментари Харесай

ЛеБрон Джеймс става първият играч от НБА, отбелязал 40 000 точки

ЛеБрон Джеймс доближи 40 000 точки от постоянния сезон в събота вечер, продължавайки да е мощен в своя 21-ви сезон в НБА, до момента в който се пробва да сложи върха за вкарване на точки отвън обсега.

Джеймс мина около Майкъл Портър-младши и означи опашка с 10:39 до края във втората четвърт на мача на Лос Анджелис Лейкърс против Денвър Нъгетс за историческия панер.

Джеймс получи аплодисменти при идващия таймаут, до момента в който треньорът Дарвин Хам го потупа приветствено по гърдите. Имаше видео презентация на арената, която беше предшествана и последвана от Джеймс, вдигнал топката над главата си.

Джеймс стреля с въздушна топка при първия си опит за вечерта, само че отговори, като излезе в преход за layup за първите си точки и подтиква Нъгетс да употребяват първия си таймаут. След това той събори ъглова тройка, преди да отпадне при 3:19 до края на първата четвърт.

мина марката на Карим Абдул-Джабар от 38 387 точки, с цел да стане водещ изпълнител на лигата на 7 февруари 2023 година против Оклах...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР