Леандро де Ниро Родригес, внукът на Робърт де Ниро, е

...
Леандро де Ниро Родригес, внукът на Робърт де Ниро, е
Коментари Харесай

Разкриха причините за смъртта на 19-годишния внук на Де Ниро

Леандро де Ниро Родригес, внукът на Робърт де Ниро, е умрял от съдбовна свръхдоза кокаин, оповестява източник от правоохранителните органи пред " RadarOnline ".

19-годишният юноша е бил открит мъртъв в неделя в апартамент в Долен Манхатън, където е бил на посетители. Полицаите са се отзовали след получен сигнал, подаден от другар на младежа. Освен това по думи на източникът мястото, на което го разкрили било типичната " наркоманска бърлога ".

Безжизненото тяло на младежа е било открито на стол, а до него имало бяло прахообразно вещество, за което се допуска, че е кокаин, както и неидентифицирани хапчета, оповестява още източникът. Доказателствата са конфискувани за проучване. Очаква се формалните резултати да бъдат оповестени до няколко дни по негови думи, добави dir.bg.

В първото си изявление след трагичната гибел 79-годишният Робърт де Ниро съобщи, че е  " надълбоко смутен "  от неочакваната кончина на обичания си внук.  " Изключително сме признателни за съболезнованията ви. Молим да ни бъде предоставено усамотение, с цел да скърбим за загубата на Лео ", съобщи двукратният притежател на " Оскар " в понеделник.
                             

Разследващият източник разяснява още пред изданието, че Лео е обичал да живее  " на ръба "  - пиел и вземал опиати до зори.  " Смятаме, че е имал друга страна, която най-после се е оказала смъртоносна ". 

Припомняме, че първа за загубата заяви в обществените мрежи майката на младежа - Дрена де Ниро.

" Моят прелестен ангел. Обичах те от момента, в който те усетих в корема си. Ти бе моята наслада, моето сърце и всичко, което в миналото е било чисто и същинско в живота ми. Иска ми се да съм с теб тъкмо в този момент. Не знам по какъв начин да пребивавам без теб, само че ще се опитам да продължа и да популяризирам любовта и светлината, които ти ме накара да усещам, получавайки опцията да бъда твоя майка. "

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР