Леандър Дендонкер може да дебютира за Наполи в утрешния двубой

...
Леандър Дендонкер може да дебютира за Наполи в утрешния двубой
Коментари Харесай

Полузащитник на Наполи може да дебютира в сблъсъка с Лацио

Леандър Дендонкер може да дебютира за Наполи в утрешния дуел от Серия А против Лацио, само че бъдещето на Виктор Осимен в отбора към този момент е ясно.

Полузащитникът Дендонкер се причисли към италианския състава чартърен от Астън Вила до края на сезона, с цел да укрепи вариантите на Валтер Мацари.

Шампионът от предишния сезон сега е на девето място в класирането и загуби от Интер на финала за Суперкупата на Италия в Рияд, където нападателят Джовани Симеоне беше изпъден за втори жълт картон.

Националът на Нигерия Осимен сега играе на шампионата за Купата на Африканските народи. Въпреки подписването на нов контракт до юни 2026 година и освобождаваща уговорка от към 142,34 милиона $, голмайсторът на Серия А от предишния сезон продължава да бъде свързван с овакантяване. Футболистът към този момент разгласи, че има проект за " идната си стъпка в края на сезона ".

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис удостовери, че 25-годишният Освенхен ще напусне след края на акцията. Полският полузащитник Пьотр Желински е различен състезател, който се чака да напусне Наполи през лятото, като Интер е евентуална дестинация. Лацио ще бъде без нападателя Матиа Закани и капитана Чиро Имобиле заради санкции.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР