Лазерният гравир SCULPFUN S9 работи прецизно с нова технология за

...
Лазерният гравир SCULPFUN S9 работи прецизно с нова технология за
Коментари Харесай

SCULPFUN S9 - лазерен гравир с ултра тънък фокус


Лазерният гравир SCULPFUN S9 работи точно с нова технология за оформяне на лъча

Лазерните гравири стават все по-достъпни като цена. От тези устройства към този момент могат да се възползват освен експертите, само че и запалянковците в категорията “направи си самичък ”. Представяме един гравир с отлични характерности на цена за всеобщия консуматор.

Направен напълно от метал, с ултратънък лъч и огромна работна повърхност, лазерният гравир се предлага сега преференциално единствено за €159 с ваучър за отстъпка SIMPLYCODES25 в световния онлайн магазин Cafago и безвъзмездна доставка от европейски склад. Моделът е съвършен за “направи си самичък ” (DIV) изработки с дърво, метал, акрил, пластмаса и други материали.

Предпазният цилиндричен похлупак филтрира 98% от ултравиолетовата светлина

Този гравир употребява нова 5,5W технология за оформяне на лазерния лъч и се отличава с ултра тънък 0,06-мм фокус, със супер навлизане и точност на рязане. Способен е да реже дърво с дебелина до 15 мм и акрил с дебелина 10 мм, да гравира керамика и неръждаема стомана. Ултра-тънкият лазер с висока енергийна компактност подсигурява по-дълбоко рязане и по-висока акуратност на гравиране (0,01 мм).

Конструкцията на е напълно железна, което прави гравира по-стабилен и акуратен по време на работа. Сглобяването на машината е оптимално опростено и ще ви отнеме не повече от 20 минути. Структурната рамка е доста издръжлива и пригодена за надграждане, в случай че желаете да увеличите размера на работната повърхност.

SCULPFUN S9 реже и гравира разнообразни материали, включително дърво, акрил и стомана

Устройството с тегло 3 кг комбинира обектив с закрепен фокус и плъзгащ се дизайн. Трябва единствено да плъзнете лазера и да затегнете винтовете, с цел да завършите фокусирането. Това прави гравира доста елементарен за потребление. Работната повърхност е 410×420 мм, само че може да се разшири с дребна спомагателна инвестиция до 410×2000 мм, да вземем за пример.

Заслужава да се означи сигурността на. Капакът на лазерния филтър с цилиндрична форма филтрира 98% от ултравиолетовата светлина към очите. Освен това гравирът се предлага със стоманена поставка с размер А4, която е непробиваема за лазера и защищава работната маса, а също по този начин отстрани заплахите от пожар.

Металната поставка на SCULPFUN S9 защищава работната маса от повреди

Лазерният гравир е екипиран с комфортна квадратна измервателна линийка. X-осите и Y-осите имат прецизни огромни линии, което разрешава бързо премерване на гравираните обекти – те могат да бъдат с размери до 410×420 мм и повече, в случай че се приложи опцията за разширение на работната повърхност.

има USB интерфейс и е съчетаем с известните софтуери за гравиране, като LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController и LiteFire, както и с най-разпространените операционни системи, включително Windows, Mac и Linux. Поддържа файлови формати за гравиране JPG, PNG, DXF, SVG, G-код, NC, BMP и др. 

Комплектът на SCULPFUN S9 включва всичко належащо за неотложно потребление на гравира

Можете да купите преференциално лазерния гравир тук: – за €159 с ваучър за отстъпка SIMPLYCODES25 и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР