Лазар Лазаров предаде поста на новия министър на труда и

...
Лазар Лазаров предаде поста на новия министър на труда и
Коментари Харесай

Лазаров: Убеден съм, че ще се справите изключително добре; Шалапатова: Хората не могат да чакат

Лазар Лазаров съобщи поста на новия министър на труда и обществената политика Иванка Шалапатова, съобщи кореспондент на БГНЕС.


" Убеден съм, че сътрудниците ще окажат цялостно подпомагане за приемането на уговорките. Но желая за уверя, че нямате нито ден толеранс ", съобщи Лазар Лазаров. Той добави, че постоянно, когато има рецесия или напрежение в избрани сфери, то е подбудено от времето.

" Убеден съм, че ще се справите извънредно добре ", сподели Лазаров.

Той изрази признателност към всеки един чиновник в тази система, които дружно с него и екипа му са гледали в една посока – обезпечаване на по-добро бъдеще на хората.

Иванка Шалапатова от своя страна съобщи, че за нея е доста трогателен моментът, в който може да встъпи в тази служба. " Високо правят оценка вашата работа ", акцентира тя и уточни, че познава работата на МТСП.

" Истината е, че без значение кой е на тази позиция, хората не могат да чакат, едно дете не може да чака да бъде предпазено ", безапелационна е Шалапатова.

Тя съобщи, че ще държи на няколко съществени правилото – професионализмът, неприкритост, ясни резултати и успеваемост на работата.

" В мое лице ще имате сътрудник ", увери Шалапатова и добави, че ще направи всичко допустимо да има последователност, само че в това време идва и с нови хрумвания. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР