Лайткойн (LTC) се завърна миналата година с MimbleWimble и рязко

...
Лайткойн (LTC) се завърна миналата година с MimbleWimble и рязко
Коментари Харесай

Лайткойн: Ще стигне ли $100 след халвинга?

Лайткойн (LTC) се завърна предходната година с MimbleWimble и внезапно повишаване на цените. Сега активът още веднъж се съвзе с помощта на идното халвинг събитие.

Халвингът на Лайткойн е повтарящо се събитие, което се организира на всеки четири години, като се чака да се случи през август 2023 година В резултат на това възнаграждението за блок ще бъде понижено на половина от 12.5 LTC на 6.25 LTC на блок.

Трябва да се означи, че първият халвинг на Лайткойн се случи през август 2015 година, когато възнаграждението за блок беше понижено от 50 LTC на 25 LTC на блок. Вторият халвинг се случи през август 2019 година, когато възнаграждението за блок беше понижено от 25 LTC на 12.5 LTC за блок. Тъй като общността се приготвя за третото такова събитие, се чака и възможен скок в цената на алткойна.

Възможно ли е LTC да нарастне още преди идния халвинг?

Към момента на писане на публикацията LTC се търгува за към $79.80 с дневен растеж от малко над 1.8%. Понастоящем активът е с 80.81% под най-високата си стойност за всички времена от $412.96. Очаква се халвинг събитието да съживи цената на криптовалутата.

Исторически видяно, халвингът на Лайткойн се свързва с бичи тренд в цената му. В месеците, предхождащи халвингът, вложителите са склонни да купуват повече Лайткойн в очакване на събитието, което покачва търсенето и цената. Това би могло в допълнение да докара до евентуално изпомпване даже преди да се случи халвинга.

След намаляването на блок премията нормално се следи краткосрочна промяна на цената, последвана от постепенна възходяща наклонност. Този път в общността на Лайткойн се следи възходящо възприятие на оптимизъм във връзка с капацитета за повишение на цената на LTC. Чарли Лий, който е основател на Лайткойн, неотдавна показа своите мисли и прогнози за бъдещето на LTC през идващите месеци.

Той сподели :

Няколко други означиха по какъв начин активът може да доближи даже $1,000 след халвинга.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР