Лайткойн (LTC) често е наричан дигитално сребро, за разлика от

...
Лайткойн (LTC) често е наричан дигитално сребро, за разлика от
Коментари Харесай

Лайткойн скочи с над 50%: Предстои ли корекция?

Лайткойн (LTC) постоянно е именуван " цифрово сребро ", за разлика от Биткойн (BTC), който е именуван " цифрово злато ". През актуалната година Лайткойн означи незабравим скок от близо 53%. 

Освен това през последната седмица цената му се е нараснала с почти 22.2%. Ако погледнем годишните графики, токенът е отбелязал забележителен растеж от 114.1%.

Понастоящем крипто пазарите наподобява следват от близко придвижванията на Биткойн (BTC). Неотдавнашните позитивни настроения към BTC могат да бъдат приписани на подадената от BlackRock поръчка за спот Биткойн ETF.  

Въпреки това Лайткойн (LTC) също стана очевидец на няколко позитивни развития. На първо място, планувано е активът да премине през халвинг събитие на 10 август, до което остава по-малко от месец.  

Подобни събития постоянно водят до скок на цените, защото предлагането последователно понижава. Мнозина чакат LTC да последва този модел и да преживее рали след халвинга.

Освен това хешрейтът на Лайткойн (LTC) се е нараснал съвсем двойно от юли 2022 година насам, достигайки настоящо равнище от 774.2131 TH/s. Наред с хешрейта, компликацията за рандеман на LTC също доближи нови върхове, като сега е на равнище от 26.73 милиона.

Тези развития демонстрират, че мрежата на LTC в този момент е по-сигурна от всеки път, което предлага на вложителите спомагателна убеденост. Важно е обаче да се означи, че макар тези позитивни индикатори, към момента може да има провокации пред тях.

Според изтъкнат крипто аналитик, прочут като “ “, настоящият знак MVRV за 30 дни на LTC е към 35%. Исторически видяно, когато 30 дневният MVRV надвиши 30%, това постоянно е било последвано от обилни ценови корекции.  

Анализаторът допуска, че LTC евентуално може да преживее промяна, варираща от 30% до 40%.

Ако прогнозата на анализатора се сбъдне, Лайткойн (LTC) може да се намали до равнища следени в средата на юни, към $73.  

Само през последните 24 часа LTC към този момент означи спад от 4.7%, което демонстрира опция за по-нататъшна промяна. Към момента LTC се търгува на цена от $106, което отразява спад от 0.4% през последния час.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР