Лайфкоуч компания от САЩ уволни сто души служители, след като

...
Лайфкоуч компания от САЩ уволни сто души служители, след като
Коментари Харесай

Компания в САЩ уволни 100 души, за да плаща за услугите на Хари! Служителите: Той не прави нищо!

Лайфкоуч компания от Съединени американски щати уволни 100 души чиновници, откакто принц Хари подписа контракт за работа с президента им. Херцогът на Съсекс се оказа виновен за изгубените работни места на 100 души, а тяхната оценка за него е повече от сериозна.

" Истината е, че никой не знае с какво се занимава принц Хари. В реалност той няма никакви отговорности ", разясняват някогашните членове на компанията. " Има подписан контракт като медиен специалист и получава 7-цифрена заплата за това. Но какво се крие зад това не е ясно ", разясняват осведомени.

Много от чиновниците, които са общували със Съсекс споделят, че не виждат никакви качества у тях, които да ги трансфорат в пълноценни експерти по медийна връзка. Дори Нетфликс, които им заплатиха астрономическа сума споделят, че Меган и Хари не са съумели да дават толкоз качествено наличие, колкото те самите търсят.


В същото време подкастовете на Меган също бяха прекъснати, а тя беше упрекната, че няма никакви качества за водеща, нито умее да работи добре пред камерите. По всичко наподобява, че и последният им план като медийни консултанти също не се радва на огромен триумф. Някои продуценти им подмятат да се пробват в риалити форматите, само че мнозина се съмняват, че Хари ще падне чак до там. Все отново херцогът все някъде би трябвало да се спре... 

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР