Лай на куче едва не уби собственика мув ПомориеЕдин проблем,

...
Лай на куче едва не уби собственика мув ПомориеЕдин проблем,
Коментари Харесай

Междусъседските войни вече вземат жертви

Лай на куче едвам не " умъртви " притежателя мув Поморие

Един проблем, който от ден на ден избуява в обществото ни - междусъседските войни. Те към този момент взимат жертви. В Помориемъж наръгва съседа си, тъй като го нервира лаят на домашния му любим.

Поморие, централна улица, място където всяко лято гъмжи от туристи. Тук са и домовете на Михаил и Велиян. Дели ги обща стена. И освен. Отношенията сред фамилиите са обтегнати, само че ескалират преди половин година, когато Вилиян наръгва Михаил. Причината - кучето му лаело на терасата. Случката се разиграва на улицата след вербален скандал.

" Тогава мъжът ми излезе извън от обекта да беседват с него. В този миг излязох и аз. И се стартира едно ръгане с ножа. Аз едвам, когато видях кръвта по цялото тяло на мъжа ми - осъзнах, че този човек държи нож в ръцете си ", споделя Таня Костова, предава

Случката се разиграва за секунди пред очите на туристи, минувачи и съседи. В опит да застане сред двамата - намушкана в корема е и Таня.

Велиян е задържан за 24 часа и освободен, а Михаил прекарва месец в болничното заведение в битка за живота си. Половин година по-късно процесът против Велиян не е почнал, тъй като следствието не е завършило. " През месец януари делото е получено по подготвеност от Районна прокуратура Бургас, с оглед закононарушение по член 115, а точно опит за ликвидиране. Прието е по подготвеност като неотложно са назначени спомагателни дейности по следствието, защото казусът се отличава със трудност по отношение на установяването на пострадванията по лицето. Пострадалият е получил голям брой такива, само че не е изяснено дали те сами по себе си могат да доведат до смъртен случай, което е от голяма важност за делото ", твърди прокурор Христо Колев, представител Окръжна прокуратура.

И до момента в който се обяснява можело ли е или не Михаил да почине, мъжът и фамилията му живеят в боязън. Неспокойни са и съседите на Михаил. Те си спомнят, че през 2006-а година Велиян влезнал във физическа разпра и с различен съсед.

Велиян отхвърли да застане пред камера.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР