Лъвовете са едни от най-неуморимите любовници Сексът е в основата

...
Лъвовете са едни от най-неуморимите любовници Сексът е в основата
Коментари Харесай

Хороскоп: Какъв секс обичат мъжете според зодията им?

Лъвовете са едни от най-неуморимите любовници
Сексът е в основата на това една двойка да е щастлива. Ето по какъв начин мъжете от всяка зодия избират секса:

Овен

За представителите на тази зодия е значимо те да командват половата игра. Често си падат по ролеви игри, в които те са обиграни любовници, които разкриват пред срамежливата дама.

Телец

Телците не обичат да са прекомерно дейни, само че постоянно са подготвени да пробват нови неща, които вие би трябвало да измислите и предложите. Ако не го извършите сексът ви ще е монотонен и елементарен, както всякога.

Близнаци

Обикновено, Близнаците обичат сексът да е импулсен. Изпитват мощна възбуденост от еротично долни дрехи, ексцентрични места и пози. Затова доста държат дамата до тях да е доста, доста разкрепостена. 

Рак

За тях е значимо да задоволяват потребностите на дамата. Най-добре се усещат, когато дамите споделят какво тъкмо харесват в секса. За Раците възприятията са доста по-важни от самия секс, без значение какъв брой ще сте развихрени, разкрепостени и какъв брой пози сменяте.



Лъв

Мъжете Лъвове са просто неуморими в леглото. Падат си по динамичен секс, освободени дами и знаят по какъв начин да ви отведат на седмото небе от възбуденост. Не обичат да няма секс, безусловно си падат по безусловно всякаква. Така че, дами, в случай че мислите да държите Лъв надалеч от леглото, с цел да ви потвърди първо възприятията си, няма да ви се получи.

Дева

Девите обожават секса. Направо са си пристрастени към него! Те обичат дамата да е от горната страна по-време на секс заниманието. Най-важното, което би трябвало да знаете за тях е, че извънредно доста държат на положителната хигиена. Не биха създали никакви взаимни отстъпки за това.

Везни

Мъжете Везни, по принцип, са изтънчени и чувствителни. Но това, очевидно, не пречи да са най-големите почитатели на секса с повече от една жена. Не е несъмнено, че с една няма да им хареса, само че несъмнено имат потребност да бъдат „ обгрижвани “ от най-малко две. Съветваме ви да се раздавате оптимално в секса с мъже Везни.

Скорпион

Ех… смели, буйни и постоянно подготвени за секс. Скорпионите го обичат във всичките му форми, стига да не е прекомерно еднообразен. Те обичат да преобладават и държат да се следват техните правила и хрумвания.



Стрелец

Обикновено Стрелците наподобяват скромни, само че в действителност са много. Обичат типичен секс в сантиментална и възбуждаща конюнктура. Не си падат по нетрадиционен и перверзен секс.

Козирог

Козирозите са прилежни любовници и за тях сексът не е просто секс. Те желаят особено отношение, изненади и чакат дамата да се старае да ги възбуди оптимално. Ако им дадете всичко това, ще се радвате на страховит секс и ще спечелите сърцата им вечно.

Водолей

Представителите на тази зодия са доста разкрепостени и не се тормозят от това. Все отново, за тях сексът не е най-важната част. Те държат и на любовната игра. Падат си по това да подчиняват дамите. Другото значимо нещо за тях, във връзка с секса е това, че в никакъв случай не биха си легнали с непривлекателна жена. Изключително доста държат на женската хубост, изключително в леглото.

Риби

Мъжете Риби си падат по по-мързелив секс. Те се стремят към дейни дами, които да поемат целия надзор преди, по време и след секс. Въпреки това се стараят средата да е удобна и сантиментална.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР