Laver Cup беше замислен с идеята да бъде най-престижния демонстративен

...
Laver Cup беше замислен с идеята да бъде най-престижния демонстративен
Коментари Харесай

Отбор мечта: Мъри се присъединява към Федерер и Надал на Laver Cup!

Laver Cup беше умислен с концепцията да бъде най-престижния показателен шампионат в света на тениса, само че той се трансформира в нещо надалеч повече от това. Събитието се подрежда по гледаемост незабавно след конкуренциите от Големия Шлем и даже ATP смята за публични мачовете, които се организират в хода на отборното съревнование. Тази година надпреварата ще се организира в Лондон и още веднъж ще опълчи отборите не Европа и Света. Досега европейците са спечелили и четирите издания на шампионата. Този сезон пък конкуренцията се чака с още по-голям интерес от нормално, тъй като ще маркира завръщането на Роджър Федерер в Тура, като Маестрото ще сплоти сили с Рафаел Надал и има огромна възможност да забележим двете митове да си партнират в някой от дуелите. Днес пък стана ясно, че публиката ще може да се наслаждения и на своя локален любим Анди Мъри, за който това ще бъде дебют в надпреварата.

Бившият номер едно разкри, че се вълнува да се включи в събитието и постоянно е обичал отборните надпревари, а също така непроменяемо до момента е имало необикновен интензитет и атмосфера в предходните издания на Laver Cup. Британецът също по този начин не скри и насладата си от опцията да бъде в един тим дружно с Федерер и Надал.

Самият Федерер беше един от първите, които споделиха новината и съпостави неговия отбор с " Отмъстителите " на Marvel, където са събрани най-силните супергерои. Световният тим обаче също не е за подценяване, защото досега Диего Шварцман, Феликс-Оже Алиасим и Тейлър Фриц са удостоверили участиет в него.

Турнирът ще се организира сред 22 и 25 септември, като доста скоро ще разберем имената на останалите шестима тенисисти, които ще завършат звездната селекция в Лондон.

Roger Federer is excited to have Andy Murray in Team Europe for Laver Cup
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР