Лъвът, който е бил забелязан да се разхожда из италианския

...
Лъвът, който е бил забелязан да се разхожда из италианския
Коментари Харесай

След като лъв обикаля с часове улиците на град: Какво се случи с него?

Лъвът, който е бил видян да се разхожда из италианския град Ладисполи, западно от Рим, е бил върнат в цирка, от който е избягал.

Видеоклипове, оповестени в обществените мрежи, демонстрираха по какъв начин локалните поданици са шокирани от типа на огромната котка, която се разхожда по улиците на крайбрежния италиански град в събота.

Лъвът Кимба е хванат повече от пет часа след първичното подаване на сигнала.

Собственикът на цирка Рони Васало съобщи, че животното се усеща добре и че се организира следствие, с цел да се откри по какъв начин лъвът е избягал.

Служителите на цирка са намерили счупена брава

По-рано в събота кметът на Ладисполи предизвести локалните поданици за бягството на животното, като прикани хората да останат бдителни и ги посъветва да си стоят у дома, напомня Си Ен Ен.

" Персоналът на цирка прави интервенция по залавянето на лъва с поддръжката на органите на реда, които неотложно се отзоваха на мястото ", заяви кметът.

Около 5 часа хищникът е бил на независимост в Ладисполи

Но лъвът съумял да изчезне още веднъж в доста гъста тръстика и още веднъж се появил в града. Той още веднъж избягал, откакто забелязал полицейската кола, сподели кметът на Ладисполи пред италианската национална телевизия RAI.

На въпрос по какъв начин животното е съумяло да избяга от цирка, той отговори, че чиновник в цирка е видял трима души да бягат и че са намерили счупена брава.

" Говорят за бойкот ", допусна кметът, като добави, че случаят ще бъде разследван.

След като избяга, лъвът се разхождаше по улиците на Ладисполи, крайбрежен град на към 50 км от Рим, и беше сниман от доста хора. На няколко видеоклипа в обществените мрежи се вижда по какъв начин той се разхожда измежду паркирани коли и пред вратите на къщите.

За да заловят лъва, ветеринарните лекари употребяват стрела, снабдена с геолокатор, с помощта на която животното е открито и обградено наоколо до учебно заведение.

Според пристигналите на мястото на случая лъвът е бил в положително положение, макар че е бил изплашен и в положение на лека хипотермия.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР