Лъв нахапал до смърт гледач в зоопарка в югозападната част

...
Лъв нахапал до смърт гледач в зоопарка в югозападната част
Коментари Харесай

Лъв закуси с... гледача си

Лъв нахапал до гибел гледач в зоопарка в югозападната част на Нигерия. Мъжът не е съумял да заключи заграждението му, откакто го е нахранил, оповестяват от полицията.

35-годишният умрял е работил в „ Парка за диви животни на президентската библиотека “, благосъстоятелност на някогашния нигерийски президент Олусегун Обасанджо, в Абеокута, столицата на щата Огун.

Говорителят на локалната полиция Омолола Одутола съобщи, че „ лъвът е нанесъл смъртоносни пострадвания на врата на мъжа “. Той добави, че се е наложило животното да бъде убито, с цел да „ освободи от захапката си гледача “.

Според изказване на президентската библиотека „ Олусегун Обасанджо “ гледачът на зоопарка е завел няколко посетители да видят по какъв начин се храни лъвът след края на работното време.

„ Очевидно, чувствайки се удобно с животното, пазачът на зоопарка е оставил защитната врата отворена и е траял да го храни. За да се предотвратят по-нататъшни осакатявания на тялото, животното беше неотложно умъртвено от личния състав на парка “.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР