ЛЪВ Енергията на днешния ден не би могла да дойде

...
ЛЪВ Енергията на днешния ден не би могла да дойде
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще имат много късмет през седмицата 01-05 НОЕМВРИ

ЛЪВ

Енергията на днешния ден не би могла да пристигна в по-добър миг за вас. След някои скорошни проби от Вселената и още повече уроци, би трябвало да отделите време, с цел да си спомните за какво всичко това си заслужава. Днес ще можете да вършиме това, което умеете най-добре; наслаждавайте се на най-хубавите елементи от живота си.

 Тези зодиакални знаци обожават да клюкарят Тези зодиакални знаци обожават да клюкарят
Ако и вас ви нервира приказливата колежка, която знае тайните на всички, то евентуално е една от тези зодии, те обожават да споделят секрети...

Независимо дали това значи да тръгнете сами денем, да планирате вечеря с другари или да прекарате вечер на свещи с колегата си, уверете се, че през днешния ден всичко, което вършиме е, с цел да се чувствате добре.

ВОДОЛЕЙ

Нещата от в този момент към края на годината в действителност би трябвало да се усещат като един огромен връх за вас. Това не значи, че няма да има сложни дни, разпръснати тук или там, само че даже тези сложни елементи могат да се употребяват като увещание за това какъв брой надалеч сте стигнали и за какво прекосяването през тях по метода, по който го вършиме, е толкоз потребно.

СКОРПИОН

След известно интензивно излекуване през миналата седмица, наподобява, че най-сетне сте разбрали тайната на живота; уверете се, че ви е прелестно. Като знак, че няма проблем да се задълбочите и да се справите с тъмнината в живота, от време на време това значи, че попадате в този метод на мислене, в който забравяте, че животът би трябвало да е занимателен. Тази седмица ще ви се напомни какво значи да сте същински щастливи.
 Това са зодиите, които постоянно желаят да командват! Това са зодиите, които постоянно желаят да командват!
Козирог Козирогът доста държи на добре свършената работа. И в случай че няма кой да поеме отговорността, не очаквайте да стои и да чака втора...



ОВЕН

След доста прочувствени разтърсвания и стрес тази седмица получавате късмет да дишате и да видите светлината в края на тунела.

Колкото и да желаете да се втурнете с главата напред към новостите, също по този начин е добре да отделите време, да мислите в действителност за нещата, да обработвате живота по-задълбочено и да търсите връзките, които от време на време ви липсват, когато взимате решения прекомерно бързо.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР