Лаура Янг – майка на три деца, споделя, че идеята

...
Лаура Янг – майка на три деца, споделя, че идеята
Коментари Харесай

Майка на три деца дава мъжа си под наем

Лаура Янг – майка на три деца, споделя, че концепцията да даде мъжа си чартърен се появила, откакто слушала някакъв подкаст. В него мъж разказал, че изкарва пари като сглобява мебели. Янг незабавно се сетила, че брачният партньор ѝ – 41-годишният Джеймс, се оправя без особени старания и с най-сложните структури. Освен това му идвало отръки да боядисва, да поставя плочки и да прави украшения.

След като се договорила с мъжа си, Лаура основала уебсайт „ Наеми моя умел съпруг” и пуснала разгласи в обществените мрежи. Броят на постъпилите поръчки я поразили. Хората пишели, че от дълго време имат потребност от сходна услуга, защото строителите или отхвърлят да одобряват такива дребни поръчки, или желае прекомерно доста пари за работата си.

Изданието прецизира, че Джеймс напуснал работа преди няколко години, с цел да оказва помощ на жена си при развъждането на децата, две от които са родени с разстройство от аутистичния набор.

Янг добави, че мъжът ѝ възнамерява да се върне в колежа, с цел да учи автомеханика и ще работи в свободното от образование време.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР