Латвиецът Виталийс Спасьонниковс ще бъде главен съдия на двубоя от

...
Латвиецът Виталийс Спасьонниковс ще бъде главен съдия на двубоя от
Коментари Харесай

Латвиец ще ръководи двубоя между Спартак Търнава и Лудогорец в Словакия от Лигата на конференциите

Латвиецът Виталийс Спасьонниковс ще бъде основен арбитър на дуела от груповата фаза на шампионата Лига на конференциите сред тимовете на Спартак Търнава и Лудогорец, стана ясно през днешния ден.

Срещата на стадион " Антон Малатински " в словашкия град Търнава е този четвъртък (30 ноември) от 22:00 часа българско време, като в първия двубой сред двата отбора в Разград през септември " орлите " разрушиха своя противник с 4:0.

Помощници на 37-годишният Спасьонниковс в Търнава ще бъдат неговите сънародници Раймондс Татрикс и Артюрс Шакуровс, а в ролята на четвърти рефер ще влезе различен латвиец - Александърс Ануфриевс.

За системата ВАР ще дават отговор двама арбитри от Испания отпред със Сесар Сото Градо, а негов помощник ще бъде Хосе Луис Мунуера.

Преди визитата си в Словакия Лудогорец заема 3-о място в подреждането на тази група " Н " с актив от 6 точки, изоставайки на една от 2-ия Нордселанд и на три от водача Фенербахче, които се изправят един против различен този четвъртък в Дания. Спартак Търнава е на последната 4-а позиция със единствено 1 пункт и без шансове за продължение напред.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР