Лацио спечели с 3-2 гостуването си на холандския Витес в

...
Лацио спечели с 3-2 гостуването си на холандския Витес в
Коментари Харесай

"Лацио" продължава да лети. Мина и през "Витес"

" Лацио " завоюва с 3-2 гостуването си на холандския " Витес " в мач от първия кръг на груповата фаза на Лига Европа. Отборът на Симоне Индзаги мина през интервали на съществено усложнение в Арнем, само че въпреки всичко стигна до успеха с помощта на опитните си футболисти, които влязоха след почивката.

Индзаги бе пуснал състав, изпълнен с по-периферни играчи и през първото полувреме " Витес " поведе с 1-0 с гол на Тим Матавж. Веднага след почивката в игра се появи голмайстора Чиро Имобиле и това раздвижи доста играта на гостите.

В 51-та минута Марко Пароло вкара за 1-1 със зрелищно воле. Малко по-късно обаче домакините вкараха втори гол. Той бе дело на Браян Линсен, който се възползва от чудесно центриране на оставилия страхотни усещания Милот Рашича. След гола си " Витес " сътвори още няколко шанса, само че ги пропусна и в 67-та минута бе осъден. Изключителна бърза композиция на италианците приключи с гол на Чиро Имобиле.

В 75-та минута пристигна и победния гол на Алесандро Мурджа. Няколко минути преди края Кастайньос имаше страховит късмет да изравни, само че прати топката над вратата от непосредствена непосредственост.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР