Лацио се наложи над Специя с 3:0 като гост в

...
Лацио се наложи над Специя с 3:0 като гост в
Коментари Харесай

Лацио победи Специя с 3:0 и си подсигури мястото в Топ 4

Лацио се наложи над Специя с 3:0 като посетител в дуел от 30-ия кръг в Серия " А ". Това е трета поредна победа за римските „ орли “, които на процедура си подсигуряват мястото в топ 4, като към този момент са на 10 точки от петия във краткотрайното класиране. Чиро Имобиле, Фелипе Андерсон и Маркос Антонио бяха създателите на попаденията за римляните.

След четвъртия си следващ триумф в Серия А, Лацио остава на второ място с 61 точки в актива си, до момента в който Специя е на 17-о място с 26 пункта.

Двубоят стартира с напън от страна на домакините. Бившият футболист на Левски Меди Бурабия засече центриране в наказателното поле на Лацио във 2-рата минута, само че ударът му бе право в гредата.

В 33-ата минута Итън Ампаду препъна собствен конкурент в личното си наказателно поле, поради което Лацио получи правото да извърши дузпа, която бе тъкмо осъществена от голмайстора на римските „ орли “ – Чиро Имобиле.

Второто полувреме стартира с напън от страна на Лацио. В 52-ата минута Фелипе Андерсон овладя рикоширала топка и с компактен изстрел я прати в долния ляв ъгъл на вратата, защитавана от Бартоломей Драговски, с цел да удвои задатъка на Лацио.

В предпоследната минута от постоянното време Маркос Антонио открадна топката на средата на терена и сподели забележителен спринт, посредством който задмине защитник на Специя, след което се оправи и с Драговски, с цел да прати топката в опразнената врата.

В различен дуел от петъчната стратегия в Серия А, Кремонезе взе своята трета победа в италианския хайлайф, откакто се наложи над Емполи. Единственото попадение в срещата бе дело на Сирел Десерс.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР