Лацио съсипа слаб Милан и го разгроми с 4:0 в

...
Лацио съсипа слаб Милан и го разгроми с 4:0 в
Коментари Харесай

Лацио съсипа слаб Милан с 4:0

Лацио унищожи слаб Милан и го разгроми с 4:0 в среща от 19-ия кръг на Серия А на „ Стадио Олимпико “. Така орлите настигнаха росонерите в класирането. Столичани имат 37 точки, колкото Интер и градският противник Рома. Милан пък остава с 38 точки.

Големият печеливш от издънките на Милан и е водачът Наполи. Южняците водят в класирането с 50 точки.

Лацио доминираше тотално още от старта и то. Двубоят стартира съвършено за домакините, които излязоха напред след четири минути. Матия Дзакани пусна към Сергей Милинкович-Савич и той вкара за 1:0. Това беше първи гол за сърбина във вратата на Милан. В 38-ата минута стана 2:0. Адам Марушич, топката уцели гредата и се върна в Дзакани, който удвои задатъка на своя отбор. Попадението е осмо за Дзакани през сезона, с което той изпревари Имобиле.

Пет минути след началото на втората част Исмаел Бенасер стреля рисково от директен свободен удар, само че ударът му се отби от левия непряк дирек. В 65-ата минута Пиер Калулу извърши нарушаване в наказателното поле – дузпа. Зад топката застана Луис Алберто, който направи 3:0.

Четвърт час преди края на постоянното време Лацио вкара и четвъртия гол. Луис Алберто сервира топката на Фелипе Андерсон и той с лекост осъществя. Четвърти попадение за него в последните четири мача. И шести гол за сезона в Серия А.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР