Лацио разби с 4:0 шампиона Милан на Олимпико, въпреки че

...
Лацио разби с 4:0 шампиона Милан на Олимпико, въпреки че
Коментари Харесай

Лацио направи за смях шампиона Милан на Олимпико

Лацио разруши с 4:0 първенеца Милан на Олимпико, макар че бе без главния си изпълнител Чиро Имобиле. Така %росонерите " към този момент са в серия от 5 следващи мача без победа във всички шампионати. Тимът на Стефано Пиоли остава втори в класирането с 38 точки, само че цели 12 от водача Наполи. Лацио пък се изравни с Интер и Рома - трите отбора имат по 37 т., само че за момента “орлите ” са трети.

Резултатът бе открит още в четвъртата минута. Ладзари проби по лявото крило и центрира към точката за осъществяване на дузпа, където Луис Алберто прескочи топката, а Сергей Милинкович-Савич остана самичък и с лекост осъществя за 1:0. Това даде страховит тонус на " орлите ", които със мощна игра съумяха да удвоят до края на полувремето посредством Матиа Дзакани. Удан на Марушич бе отразен от Татарушану, след което топката срещна гредата. При добавката Дзакани не сгреши - 2:0. В края на първата част “росонерите ” можеха да позволен и трети гол, само че Кяер блокира с прелестен шпагат удар на Дзакани.

През втората част нищо изключително не се промени на терена, като Луис Алберто вкара за 3:0 от дузпа в 67-ата минута, преди осем по-късно Фелипе Андерсон дефинитивно да подпечата разгрома. Бразилецът беше изведен самичък против Татарушану от Луис Алберто и с техничен удар в ъгъла вкара четвъртия гол във вратата на румънеца.

Лацио несъмнено изигра извънреден мач, може би най-силния си под управлението на Маурицио Сари, до момента в който Милан сподели, че с сходна игра в защита отбраната на купата е мираж. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР