Лацио разби Рома с 3:0 в Дерби дела Капитале. Орлите

...
Лацио разби Рома с 3:0 в Дерби дела Капитале. Орлите
Коментари Харесай

Лацио е господарят на Рим, орлите разбиха Рома

Лацио разруши Рома с 3:0 в Дерби каузи Капитале. " Орлите " бяха господари на терена през целия мач и записаха класическа победа. Чиро Имобиле откри резултата в 14-ата минута. Луис Алберто удвои в 23-ата минута, а още веднъж той оформи крайното 3:0 в 67-ата минута.

Така Лацио събра 31 точки и излезе на седмо място във краткотрайното класиране. " Вълците " имат три точки повече.
 Лацио - Рома 3:0, втори гол на Луис Алберто онлайн
Лацио - Рома 3:0, втори гол на Луис Алберто

Дербито на Рим стартира в 21:45 часа

В 8-ата минута Имобиле получи опция да стреля, само че го направи едва и не затрудни Пау Лопес. В 15-ата минута обаче " орлите " стигнаха до гол. Пепе Рейна изпрати топката в полето на " вълците ". Там Ибанес сбърка съдбовно и кълбото се озова в Имобиле, който от няколко метра вкара за 1:0.

В 24-ата минута символичните домакини вкараха втори гол след нова неубедителна изява в защита на Рома. Ладзари проби добре отдясно и падна след прикосновение с Ибанес. Играчът на Лацио съумя да се изправи, на сякаш затисна топката с ръка. Ладзари откри Луис Алберто, който с акуратен удар вкара за 2:0. Въпреки подозренията за игра с ръка, голът на " орлите " бе зачетен.
 Снимка 514106
Източник:

В 36-ата минута Пелегрини центрира в наказателното поле. Джеко смъкна с глава за Мхитарян, който не откри очертанията на вратата.

Второто полувреме стартира с следващия пробив на Ладзари и заплаха за вратата на Рома, само че " вълците " някак оцеляха в тази обстановка, при която Фелипе Кайседо падна в наказателното поле на " джалоросите ", само че реферът Даниеле Орсато реши, че Крис Смолинг не е играл отвън разпоредбите против него.
 Снимка 514104
Източник:

В 59-ата минута Лопес избави рисков удар на Милинкович-Савич. Две минути по-късно Лацио бе покрай трети гол. Имобиле проби отляво и центрира. С огромна доза шанс кълбото стигна до Кайседо, който нанесе удар от въздуха, само че Лопес се оправи. Секунди по-късно вратарят на Рома мазета рисков удар на Имобиле.

В 67-ата минута разумното се случи и Лацио вкара трети гол. След отлична контраофанзива Акпа Акпро откри Луис Алберто. Испанецът насочи акуратен удар от към 20 метра и вкара за 3:0.
 Снимка 514110
Източник:

В 85-ата минута Рома бе покрай почетен гол. Карсдорп центрира в наказателното поле, Патрик и Хьод сбъркаха и топката стигна до Джеко на втора греда. Босненецът нанесе удар, който Рейна мазета в корнер.
 Снимка 514109
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР