Лацио пропусна да победи Интер като гост в дербито на

...
Лацио пропусна да победи Интер като гост в дербито на
Коментари Харесай

Лацио изпусна Интер, "нерaдзурите" продължават лошата серия

Лацио пропусна да победи Интер като посетител в дербито на кръга в Италия. Срещата в Милано приключи при резултат 0:0. Римските " орли " бяха по-активни и дейни в дуела, само че пропиляха редица положения. " Нерадзурите " пък към този момент четвърти следващ мач не съумяват да доближат до триумф в шампионата.

През първото полувреме Милинко-Савич и Бастош пропиляха отлични благоприятни условия, а удар на Луис Алберто срещна напречната греда. Интер отвърна единствено с един удар на Иван Перишич.

В началото на второто полувреме Борха Валеро посрещна великолепно топката от въздуха, а ударът му бе избит с тъга от Стракоша. С това обаче се изчерпаха обстановките пред вратата на Лацио.

От своя страна гостите имаха доста положителни благоприятни условия посредством Фелипе Андерсон и Марко Пароло, само че топката по този начин и не влезе във вратата.

Лацио пропусна опцията да настигне в класирането градския противник Рома, който по-рано през днешния ден се издъни против Сасуоло. Интер заема третото място с 41 точки, само че се отдалечава от водачите Ювентус и Наполи, до момента в който римляните са на петата позиция с 37 точки.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В ИТАЛИАНСКАТА СЕРИЯ " А "
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР