Лацио продължи кошмарния дебют на Беневенто в Серия А след

...
Лацио продължи кошмарния дебют на Беневенто в Серия А след
Коментари Харесай

"Лацио" се изравни с "Ювентус" и "Наполи" на върха в Италия

Лацио " продължи кошмарния дебют на " Беневенто " в Серия А след разгромна победа с 5:1. " Римските орли " записа деветия си триумф от 11 мача и събраха 28 точки. Тимът на Симоне Индзаги се изравни на върха с " Ювентус ", който в събота завоюва дербито с " Милан " (2:0), и с " Наполи ", който посреща " Сасуоло " през днешния ден в 16.00 ч. " Беневенто " остава без точка след 11-ата си загуба от 11 мача и голова разлика 4:29.

Бастос даде начало на разгрома в Беневенто в четвъртата минута. След центриране от корнер Чиро Имобиле съумя да смъкна топката с глава от аутлинията, а за анголския бранител остана да я довкара във вратата на метър от голлинията.

В 13-ата минута Имобиле удвои задатъка на " Лацио " с 14-ия си гол за сезона. Той получи извеждащо подаване от Сергей Милинкович-Савич, надбяга бранителите на " Беневенто " и изпрати топката по диагонала с десния крайник.

Шоуто на Имобиле продължи в 24-ата минута. Той получи топката в наказателното поле и подаде към далечната греда, където Адам Марусич се хвърли на шпагат и я изпрати в опразнената врата.

Десет минути след почивката Ахраф Лазаар понижи резултата, откакто получи подаване от Данило Каталди, освободи си позиция за изстрел в наказателното поле и стреля тъкмо в близкия ъгъл.

Четвърт час преди края на дуела Луиш Нани откри Марко Пароло на границата на наказателното поле и италианския халф повиши на 4:1. Нани оформи крайният резултат в 86-ата минута след третата асистенция на Имобиле в мача.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР