Лацио продължава с непостоянството си в италианската Серия А, като

...
Лацио продължава с непостоянството си в италианската Серия А, като
Коментари Харесай

Отменен гол, пропусната дузпа и драма с 6 гола на „Стадио Олимпико“

Лацио продължава с непостоянството си в италианската Серия А, като този път имаше потребност от същинска футболна драма, с цел да си извоюва точка от Емполи и то на своя „ Стадио Олимпико “.

Гостите поведоха в резултата с цели два гола още до 8 минута, когато Байрами беше прецизен от дузпа, а Журковски удвои.

Чиро Имобиле обаче още веднъж бе разполагаем за Маурицио Сари и побърза да върне един гол в 14' след добра композиция със Сергей Милинкович-Савич.

До края на полувремето станахме очевидци на две насилствени смени, защото Ачерби и Паризи се контузиха и трябваше да накарат треньорите си да прибягват до прибързано до промени.

След паузата Милинкович-Савич прояви нормалното си мъжество и изравни резултата за „ римските орли “ до 2:2, само че Федерико Ди Франческо още веднъж върна преднината на Емполи в 75'.

3 минути по-късно гол на Патрик бе анулиран от ВАР заради игра с ръка, а Имобиле получи правото да извърши дузпа на собствен ред 3 минути преди края на постоянното време, само че не съумя да вкара второто си попадение.

Точно това обаче направи сръбският колос в центъра на терена за домакините в 93', когато завоюва точката за Лацио.

Мачът имаше потребност от 8 минути продължение, с цел да забележим в последна сметка следващата голова драма от Серия А сред два отбора, които се един до различен в класирането.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР