Лацио подготвя предложение за удължаване на договора на бразилския футболист

...
Лацио подготвя предложение за удължаване на договора на бразилския футболист
Коментари Харесай

Лацио предлага нов договор на една от звездите си

Лацио приготвя предложение за удължение на контракта на бразилския футболист Фелипе Андерсон, твърди италианският вестник Il Messaggero.

Атакуващият полузащитник, който се върна в гранда от Рим преди два сезона е в последната година на сегашния си договор, който изтича през 2024-а.

Андерсон към този момент натрупа осем сезона като футболист на Лацио, а клубът възнамерява да му предложи нов четиригодишен контракт, като хора от управлението в понеделник са провели среща с сътрудниците на 30-годишния бразилец.

Фелипе Андерсон се причисли за първи път към Лацио през лятото на 2013 година и прекара пет сезона на " Стадио Олимпико " преди да се насочи към Уест Хям през 2018-а. Той игра три години за британския отбор и имаше къс престой в Португалия, а по-късно се завърна при римляните през 2021-а, приемайки значително понижение на финансовото си заплащане.

Според Il Messaggero, Андерсон е получил заричане от шефовете на Ла;ио, че последователно ще доближи заплатата, която е получавал в Уест Хям./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР