Лацио победи Ювентус с 3:1 във финала за Суперкупата на

...
Лацио победи Ювентус с 3:1 във финала за Суперкупата на
Коментари Харесай

Лацио отново победи Ювентус, този път с цената на трофей

Лацио победи Ювентус с 3:1 във финала за Суперкупата на Италия, провел се в Рияд (Саудитска Арабия), написа dsport. Лацио завоюва Купата на Италия преди броени месеци след победа над Аталанта с 2:0, а Ювентус си заслужи мястото на игралия се край поради извоюваната шампионската купа на страната. Мауруцио Сари пък се провали в първия си край отпред на Юве. Преди 15 дни пък Лацио още веднъж надделя Юве с 3:1, само че в Серия А.

Мачът стартира без непотребни опасности и рискови офанзиви през първия четвърт част. В 16-ата минута обаче Лацио поведе в резултата. Опасно центриране бе добре отклонено с глава от Сергей Милинкович-Савич, който откри Луис Алберто, а испанецът не се поколеба да разстреля Шчесни отблизо разстояние в купа от играчи.

Последва опит за напън от Юве, само че Кристиано Роналдо не откри вратата след шут от добра позиция. Последваха няколко корнера за „ остарялата госпожа”, а в 30-ата минута Пауло Дибала насочи застрашителен изстрел, само че топката мина на сантиметри от левия непряк дирек на Лацио. Мигновенно лациалите дадоха отговор след рисков шут на Хоакин Кореа, само че и той не уцели вратата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР