Лацио победи с минималното 1:0 гостуващия Венеция в мач от

...
Лацио победи с минималното 1:0 гостуващия Венеция в мач от
Коментари Харесай

Имобиле изкачи Лацио до място в топ 5

Лацио победи с минималното 1:0 гостуващия Венеция в мач от 29-ия кръг на Серия А. Единственото попадение в срещата за футболистите на Маурицио Сари означи не какъв да е, а капитанът на отбора Чиро Имобиле, който заби своето попадение номер 26 от началото на сезона.

“Орлите” поеха самодейността от първата минута и държаха самодейността. В първият половин час те извършиха няколко корнера пред вратата на Ники Маенпаа, само че те не донесоха съществени рискове. Веднъж и Сергей Милинкович-Савич заплаши вратата на гостите с изстрел от фаул. Домакините на два пъти и имаха искания за дузпа, само че те не бяха почетени от арбитъра.

Чиро Имобиле откри резултата няколко минути след началото на второто полувреме след пас в наказателното поле на Милинкович-Савич, само че попадението бе анулирано заради засада.

Имобиле откри въпреки всичко откри резултата в 58-ата минута от дузпа, отсъдена за нарушаване против Фелипе Андерсон. Това бе неговият 144-и гол в Серия А с екипа на римските “орли”, което го изкачи на първото място в класацията на голмайсторите, където има еднакъв брой попадения с Душан Влахович.

В минутите до края двата тима не съумяха да основат нещо изключително забавно пред която и да е от двете страни и в последна сметка приключиха при този резултат.

С тази победа Лацио заема петата позиция с 49 точки, а гостите от Венеция са в зоната на изпадащите с 22.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР