Лацио победи с 1:0 Болоня и се класира за четвъртфиналите

...
Лацио победи с 1:0 Болоня и се класира за четвъртфиналите
Коментари Харесай

Лацио срещу Юве за Купата, Антов грешник за Купата

Лацио победи с 1:0 Болоня и се класира за четвъртфиналите в шампионата за Купата на Италия по футбол.

Единственото попадение в дуела осъществя Фелипе Андерсон в 33-ата минута след асистенция на Педро.

Домакините насочиха шест удара към вратата на противника, само че означиха единствено един гол, до момента в който гостите нямаха прецизен удар през целия дуел.

Специя и бранителят Петко Христов отпаднаха от шампионата. Българският национал беше титуляр за " орлетата " в провалянето с 2:5 при гостуването против Аталанта в мач от осминафиналите.

Христов получи жълт картон в 66-ата минута поради жестоко нарушаване. Бранителят остана на терена до 74-ата минута, когато беше сменен от Келвин Амиан.

В идващия кръг от шампионата Аталанта ще се изправи против Интер Милано.

Ювентус мъчно преодоля съпротивата на Монца, само че въпреки всичко съумя да завоюва конфликта сред двата отбора от 1/8-финала за Купата на Италия с 2:1 и да се класира за идната фаза на шампионата. 

Мойс Кийн откри резултата в 8-ата минута, но Матия Валоти изравни в 25-ата.

Победното попадение за торинци бе дело на Федерико Киеза в 78-ата минута, а виновност за гола имаше и българският защитник на гостите Валентин Антов, който не съумя да спре пробива на крилото на Юве, който след това осъществя извънредно хубав гол, с който донесе триумфа на своя отбор.

Така " остарялата госпожа " си отмъсти за загубата от този противник в шампионата и си уреди среща с Лацио на 1/4-финала
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР