Лацио победи Болоня с 2:1 в мач от 1-ия кръг

...
Лацио победи Болоня с 2:1 в мач от 1-ия кръг
Коментари Харесай

Лацио обърна Болоня на старта на сезона

Лацио победи Болоня с 2:1 в мач от 1-ия кръг на Серия А. "Орлите " трябваше да вършат поврат на "Олимпико ", откакто изоставаха на полувремето. В 38-ата минута Марко Арнаутович се разписа от дузпа, а през втората част Лоренцо Де Силвестри си вкара автогол, а Чиро Имобиле донесе триумфа на домакините.

Римляните останаха с човек по-малко още в 6-ата минута, когато беше изпъден вратарят Луис Максимиано. В края на първото полувреме гостите също остана с 10 души след втори жълт картон за Адама Сумаоро.

Срещата стартира кошмарно за Лацио и новия им вратар Максимиано, който игра с ръка отвън наказателното поле и беше изпъден с пряк червен картон. Болоня се възползва от численото си преимущество и откри резултата в 38-ата минута, когато Арнаутович беше прецизен от дузпа.

В четвъртата минута на добавеното време на първата част Адама Сумаоро остави гостите с 10 души. През втората част "орлите " натиснаха и в 69-ата минута Лоренцо Де Силвестри порази личната си врата.

Победното попадение в срещата беше дело на Чиро Имобиле, който в 77-ата минута вкара след асистенция на Сергей Милинкович-Савич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР