Лацио надигра Интер с 3:1 у дома в среща от

...
Лацио надигра Интер с 3:1 у дома в среща от
Коментари Харесай

Лацио удари Интер и му нанесе първа загуба за сезона в Серия А

Лацио надигра Интер с 3:1 вкъщи в среща от третия кръг на италианската Серия А. На „ Олимпико “ „ орлите “ стопираха „ нерадзурите “ за първата им загуба през акцията, като в същото време се качиха и на върха в класирането .
Успехът на " Олимпико " качи " орлите " на първото място в класирането.
Домакините поведоха в края на първото полувреме след точната намеса на Фелипе Андерсон, а в ролята на помощник се трансформира Сергей Милинкович-Савич. В началото на втората част гостите се поактивизираха и стигнаха до изравнителен гол посредством Лаутаро Мартинес. Въпреки подема в играта си, Интер инкасира две попадения в последния четвърт час на мача, с което загуби и срещата. Луис Алберто върна преднината на столичани след подаване на Педро Родригрес, преди някогашният футболист на Барселона и Челси да се разпише на собствен ред, с цел да оформи и крайния резултат.

Така Лацио се качи на върха в класирането с актив от седем точки, до момента в който Интер е четвърти с пункт по-малко. В идващия кръг „ нерадзурите “ одобряват новака Кремонезе, до момента в който „ орлите “ гостуват на Сампдория.

По-рано Монца загуби от Удинезе пред лична аудитория с 1:2. Това беше и трето поредно проваляне за новаците, за които Валентин Антов влезе като запаса 10 минути преди края на постоянното време. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР