Лацио излъга Сампдория в мач от 23-ия кръг на Серия

...
Лацио излъга Сампдория в мач от 23-ия кръг на Серия
Коментари Харесай

Лацио се измъчи със Сампдория, но победи

Лацио излъга Сампдория в мач от 23-ия кръг на Серия А, като дуелът приключи при резултат 1:0. Единственото попадение в срещата бе дело на Луис Алберто. Трите точки пък разрешиха на столичани да се завърнат в Топ 4. Лацио се намира на четвърта позиция с 43 точки, колкото има и третият Рома. Сампдория пък са десети с 30.

В началото на срещата двата отбора си размениха по няколко рискови офанзиви, само че по този начин и не съумяха да стигнат до гол. Лацио поведе в 24-ата минута. Луис Алберто се възползва от чудесно подаване в наказателното поле и с прецизен удар в десния ъгъл на вратата направи резултата 1:0. Малко по-късно Чиро Имобиле бе покрай второ попадение, само че Емил Аудеро избави.

След почивката играта се накъса, като Сампдория бе отборът, който опитваше да сътвори нещо рисково пред вратата на противника, до момента в който Лацио по-често се бранеше. " Моряците " можеха да изравнят в 54-ата минута, само че ударът на Фабио Куалярела с глава мина над напречната греда. До края на мача двата отбора по този начин и не съумяха да вкарат нов гол и в последна сметка срещата приключи с триумф за " орлите ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР