Лацио има сериозни кадрови проблеми преди сблъсъка с Милан от

...
Лацио има сериозни кадрови проблеми преди сблъсъка с Милан от
Коментари Харесай

Сериозни проблеми за Лацио преди сблъсъка с Милан

Лацио има съществени кадрови проблеми преди конфликта с Милан от 34-тия кръг на Серия " А ". Двата отбора се изправят един против различен в събота от 16:00 часа българско време на " Джузепе Меаца ", като всеки ще се бори със зъби и нокти за жизненоважните три точки в борбата за топ 4. Гостите обаче ще бъдат без няколко основни играчи.

Матиас Весино и Данило Каталди няма да пътуват до Милано, а присъединяване на Матия Дзакани в мача ще е до последно под въпрос. Уругваецът има леко разтежение на бедрото, а италианският халф е с разтежение на прасеца.
 Изживейте зрелището Реал Мадрид - Манчестър Сити с Изживейте зрелището Реал Мадрид - Манчестър Сити с " Домът на почитателите "
Дзакани пък пропусна последните две тренировки на Лацио. При него има късмет да попадне в групата за мача, само че в най-хубавия случай ще бъде на скамейката.

Единствената добра вест за треньора Маурицио Сари е, че още веднъж ще може да разчита на бранителя Алесио Романьоли, който се завръща след изтърпяно наказване.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР