Лацио и Ница на практика предрешиха развръзката в групата си

...
Лацио и Ница на практика предрешиха развръзката в групата си
Коментари Харесай

Лацио и Ница мачкат групата си, дръпнаха здраво напред

Лацио и Ница на процедура предрешиха развръзката в групата си в Лига Европа, откакто взеха втори следващи победи в нея. Италианците надвиха с 2:0 над белгийския Зулте-Варегем като домакини, а французите разрушиха с 3:0 над холандския Витес.

Двубоят в Рим беше по-интересен, като той не беше решен толкоз бързо. Домакините бяха по-активните и бързо поведоха в резултата посредством Фелипе Кайседо, който от близка отдалеченост прониза мрежата в 18-та минута, откакто Адам Марусич му смъкна топката с глава.

До почивката Алесандро Мурджа изпусна необикновен късмет за "орлите ", до момента в който Аарон Лея щеше да вкара заплашителен гол за белгийците в 42-та минута, само че топката мина на сантиметри настрана от вратата.

След почивката още веднъж Аарон Лея изпусна два шанса за Зулте-Варегем, а един пропиля и Питър Оляйника. Алесандро Мурджа и Фелипе Кайседо пропуснаха за Лацио. В последна сметка интригата умря в последната минута когато дежурният изпълнител Чиро Имобиле се разписа и постави точка на разногласието.

В другия мач Ница нямаше такива проблеми против Витес и рано си реши всичко. Алесан Плеа откри в 16-та минута, а тъкмо преди почивката Алан Сен Максемен удвои. Това предреши разногласието, а в края Плеа оформи класиката.

Така Ница и Лацио не престават с по 6 точки в актива и в идващите два конфликта, които ще бъдат посред им, очевидно ще решат кой ще е водачът. Витес и Зулте-Варегем не престават без точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР