Лацио и Милан излизат на “Олимпико” в дербито на 13-ия

...
Лацио и Милан излизат на “Олимпико” в дербито на 13-ия
Коментари Харесай

Лацио - Милан, съставите

Лацио и Милан излизат на “Олимпико” в дербито на 13-ия кръг от Серия А. Това ще бъде борба сред двата тима за четвъртото място в класирането, даващо право на присъединяване в групите на Шампионската лига през идващия сезон. За момента Лацио заема тази позиция с 22 точки, а Милан е пети с една по-малко.

Станаха ясни двата състава. Домакините излизат в типичната си скица 3-5-1-1. Томас Стракоша е на вратата, а тримата бранители са Стефан Раду, Франческо Ачерби и Уолъс дос Сантос. Наситената халфова линия е формирана от капитана Сенад Лулич, Сергей Милинкович-Савич, Милан Бадел, Марко Пароло и Адам Марушич. Голмайсторът на отбора Чиро Имобиле е на върха на офанзивата, а зад него ще работи Луис Алберто.

Наставникът на гостите Дженаро Гатузо залага на скица 3-4-3. Джанлуиджи Донарума ще пази на вратата, а пред него са капитанът в отсъствието на контузения Алесио Романьоли Игнацио Абате, Кристиан Сапата и Рикардо Родригес. Давиде Калабрия и Фабио Борини ще играят като халф-бекове, а в средата на терена са Франк Кесие и Тиемуе Бакайоко. Изнесени пред тях са Сусо и Хакан Чалханоолу, а Патрик Кутроне замества санкции Гонсало Игуаин отпред на “червено-черната” офанзива. Серия А 13 кръг, неделя 25 ноември  Лацио 19:00предстои  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР