Лацио и Динамо (Киев) ще премерят сили един срещу друг

...
Лацио и Динамо (Киев) ще премерят сили един срещу друг
Коментари Харесай

Симоне Индзаги вече е побеждавал Динамо

Лацио и Динамо (Киев) ще премерят сили един против различен в един от най-интересните дуели от 1/8- финалите в Лига Европа. По-рано през днешния ден някогашният френски национал и футболист на Барселона Ерик Абидал дефинира тази среща, изтегляйки двата тима от урните в Нион.

Досега двата тима са се срещали единствено на два пъти в своята история, като и в двата случая „ орлите “ излизат спечелили от конфликтите. Това се случва през сезон 1999/00, когато в тима на римляните личат имената на Синиша Михайлович, Роберто Манчини, Павел Недвед, Верон и Алесандро Неста. Все футболисти, оставили следва в италианския и европейски футбол.

Лацио побеждава своя конкурент в груповата фаза на Шампионската лига, налагайки се с 2:1 вкъщи и 1:0 като посетител. Любопитно е да се означи, че старши треньорът на „ орлите “ Симоне Индзаги също е взел присъединяване в двата дуела с украинците. Сега пред старши треньора на италианците остава задачата да съобщи този надвит дух на своите футболисти и да отбрани достойнството на италианския футбол в Европа. Лига Европа 1/16 кръг, четвъртък 22 февруари  Лацио 5:1краен резулат  Стяуа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР