Латинската боксова легенда Роберто Дюран, вярва че реваншът между двамата

...
Латинската боксова легенда Роберто Дюран, вярва че реваншът между двамата
Коментари Харесай

Роберто Дюран: Канело ще победи Головкин, може и да го нокаутира

Латинската боксова легенда Роберто Дюран, има вяра че реваншът сред двамата най-хубави боксьори в междинна категория Генадий Головкин (37-0-1, 33 KO) и Саул "Канело " Алварес (49-1-2, 34 KO) наближава. Той счита, че Канело ще се оправи по-добре в тази среща и даже може да нокаутира своя конкурент.

"Реваншът е близо. Канело към този момент познава Головкин по-добре и аз мисля, че той ще завоюва реванша и даже може да го нокаутира. В първата среща Головкин излезе, с цел да убие Канело, само че това проработи в интерес на мексиканеца. Сега той ще бъде доста по-уверен, в сравнение с беше тогава ", съобщи Дюран.

Друг някогашен международен първенец, Розенадо Алварес, е изцяло склонен с прогнозата на Дюран.

"Канело ще завоюва. Той към този момент знае, че може да поеме ударите на Головкин, а казакът е войник, който има доста дефекти, когато нападна. Неговите офанзиви не са доста ефикасни, той пропуща доста удари, има мощ, само че силата се преодолява с просветеност. Канело сподели в първата среща сред двамата, че е извънредно интелигентен, просто трябваше да натисне още малко, с цел да победи ", съобщи от своя страна Алварес.

Канело и Головкин се изправиха един против различен през септември тази година, само че не съумяха да излъчат победител, откакто 12-рундовата им зрелищна борба в T-Mobile Arena в Лас Вегас приключи със съдийско тъждество. В момента се организират диалози за реванш сред двамата спортисти, който да се състои през месец май идната година по време на мексиканския празник Cinco De Mayo.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР