Латино звездата Дженифър Лопес публикува във Facebook профила си обширен

...
Латино звездата Дженифър Лопес публикува във Facebook профила си обширен
Коментари Харесай

Дженифър Лопес представя Second Act - един филм за новото начало

Латино звездата Дженифър Лопес разгласява във Фейсбук профила си просторен филмов откъс на новия филм с нейно присъединяване - " Second Act ".

Видеото предизвика вниманието на феновете й, изключително поради представянето му. Над филмовия откъс тя написа:

" Този филм е отдаден на всеки, който мечтае да стартира изначало и да се преоткрие... който се стреми да доближи това, което желае... филмовият откъс е тук! Филмът излиза през ноември, само че може да му хвърлите един взор още в този момент! Никога не е прекомерно късно за #ВториОпит (#SecondAct).

В лентата Джей Ло влиза в ролята на жена, които желае да стартира да води по-добър живот - Мая Варгас от нюйоркския квартал " Куийнс ". Мая е работила в огромен магазин на име The Value Shop в продължение на 15 години, само че когато я подминават и не й дават добре справедливо покачване, поради друг кандидат за позицията с обучение от лицей, тя взема решение, че е време за идната стъпка - смяна на живота й. " Мая се възползва от тази опция, с цел да потвърди, че хората, сдобили се с разум от действителния живот и от улицата, от време на време могат да бъдат по-ценни от хората, чели книгите ", уточни Лопес (48) пред PEOPLE. 

Във кино лентата ще забележим певицата и актриса още веднъж да взе участие в комедиен кино сюжет за първи път от 2012 година, когато игра в " Очаквай непредвиденото ". 

Ето и филмовия откъс. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР